Ova kujica je deset godina u skloništu strpljivo čekala dom. Napokon ga je dobila

Foto: Facebook

KUJICA po imenu Safira dokazala da je da se dobre stvari događaju onima koji strpljivo čekaju. U sklonište Best Friends Animal Sanctuary došla je 2011. godine. Cijeli život provela je u skloništu i učila se igrati s drugim psima. Cijelo vrijeme nadala se da će doći obitelj kojoj će se svidjeti i da će je odvesti kući.

Safiru su zaposlenici skloništa vodili na planinarenje, razmazili je, a video na kojemu se valja u bazenu punom loptica postao je viralan 2015. godine. No ni on joj nije pomogao da nađe stalni dom.

Objavljuje Best Friends Animal SocietyPetak, 8. svibnja 2020.

"Safira je odana prijateljica koja će biti uz tebe u svim situacijama. Osjetljiva je duša, preferira mirno okruženje bez previše glasnih, zastrašujućih zvukova. Ali ako imaš tenisku lopticu i nekoliko sati za igranje, ona će biti najsretniji pas na svijetu", govorili su ranije zaposlenici skloništa.

Objavljuje Best Friends Animal SocietyPetak, 8. svibnja 2020.

Zaposlenici i volonteri nisu odustajali od namjere da joj pronađu dom. Znali su da savršena osoba čeka Safiru. Više od deset godina poslije, taj dan je konačno došao.

"Safira je u našem skloništu bila od 2011. godine i ne možemo biti sretniji da ova slatka djevojka ima dom u kojem može provesti svoje zlatne godine", napisali su iz skloništa. 

In case you need a mid-week pick me up, 11-year-old Safira was ✨ ADOPTED ✨ from our Sanctuary last week. Safira has...

Objavljuje Best Friends Animal SocietySrijeda, 18. svibnja 2022.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.