Ova kujica je prava kraljica drame i to zbog jedne sasvim obične akcije

Screenshot

AKO netko treba dobiti nagradu za najbolju glumicu, onda je to zasigurno ova kujica pit bula koja mrzi rezanje noktiju. Kao prava kraljica drame, dok joj vlasnica pokušava odrezati nokte, ona se baci na leđa i teatralno sruši na pod.

No, pad na leđa nije dovoljan, ovo dramatično rezanje noktiju počinje okretanjem očiju. Za ovakvu glumu je zaslužila i nagradu! Iako rezanje noktiju nekim psima može biti prilično stresno, to ne bi trebali biti.

Osobe koje se bave rezanjem noktiju i koje su stručne za to ne bi trebale imati nikakvih problema niti se time radi bilo kakav stres psima, no ako krenete sami rezati nokte ljubimcu i zarežete samo milimetar više nego što biste trebali, odrezat ćete i komad korijena nokta - što je bolno te može izazvati krvarenje.

Taj dio radi psima najveći stres. Kod pasa s prozirnim, tj. ružičasto-bijelim noktima lako ćete vidjeti do kuda dopire korijen nokta, a kod pasa s tamnim noktima uvijek je bolje opreznije kratiti ili prepustiti to stručnjaku.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više