Ova maca s očima boje galaksije osvojila je društvene mreže

Foto: Instagram

MACU su doveli u sklonište za životinje sa svega 4 tjedna starosti. Ono što je na njoj bilo posebno su velike oči koje su izgledale kao galaksija. Malena maca je odmah pokazala koliko je zahvalna na spašavanju i počela je presti i maziti se.

Žena ju je odlučila udomiti i nazvali su je Oomi. Malena je bila kod veterinara na pregledu te je ustanovljeno da je uzrok ovakvim očima bakterijska infekcija te da je najbolje rješenje da se oči u potpunosti uklone. Iako uplašeni, njeni ljudi znali su da će Oomi sve dobro podnijeti i da će biti dobro.

Kada je dovoljno narasla, operirali su je, a čim se probudila u naručju svoje udomiteljice, Oomi je odmah počela presti. Iako sada nema oči, ova maca ne dozvoljava da joj išta stane na put. Veseli se svakome i unosi sreću u svaku prostoriju u koju uđe.

Oomi je dokaz pravog malog borca. Sličan problem imala je i maca Matilda iz Kanade, no kod nje se stanje razvilo kasnije. Ono što je u oba slučaja nevjerojatno, obje mace imaju toliko volje za život, a mi im želimo dug i sretan život.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više