Ova mačka lutalica krade igračke po susjedstvu, razlog zašto će vam rastopiti srce 

Screenshot: TikTok

KORISNICA TikToka @chassstastic u jednoj od svojih objava otkrila je da u svom susjedstvu ima mačku lutalicu, koja krade igračke i odjeću iz vrlo dirljivog razloga. Naime, mačka, koju je korisnica nazvala Renly, ima jednog mačića, a kako mu ne bi bilo dosadno i kako bi se mogao igrati, Renly mu donosi stvari koje krade od susjeda.

@chassstastic #mommacat #socute #baby #kitten #kitty #adorable #precious #toys #toysforbabies #lol #cattok #stray #love #babytok #fyp #fy #foreveryone #who #has #a #heart #catsoftiktok ♬ original sound - chasica123

Iako se Renly okrenula kriminalu, uspjela je osvojiti srca korisnika TikToka. Kratki video pregledalo je više od 6 milijuna ljudi, a mnogi od njih u komentarima su pisali kako žele posvojiti mačku i njenu bebu.

Pošto je velik broj korisnika bio zabrinut za mačju obitelj, @chassstastic je podijelila još jedan video, u kojem je otkrila da je njeno susjedstvo puno lutalica, ali se svi susjedi brinu za njih koliko mogu, pošto su lokalna skloništa pretrpana.

@chassstastic #catupdate #cat #update #kitty #tok #tnr #pleasespayandneuteryourpets #pleasespayandneuter #humanesociety #straycats #stray #catsoftiktok #fy #foreveryone #goadoptacat #rightnow #everyone ♬ original sound - chasica123

 

Pročitajte više