Ova pasmina savršena je za introverte, evo i zašto

Foto: Pexels

KORISNICA TikToka Cora Breilein vlasnica je dva psa hibridne pasmine Cavapoo, koja je nastala miješanjem kavalirskog španijela kralja Charlesa i patuljaste pudlice. Breilein je uvjerena da je ova pasmina savršena za introverte, a u svojoj objavi otkrila je i zašto.

@corabreilein The Cavapoo - world’s clingiest dog breed? #cavapoo #cavapoos #cavapoopuppy #cavapoopuppies #cavapoopup #cavapoodog #cavapoolovers #cavapoomom #cavapoolife #emotionalsupportanimal #emotionalsupportdog #dogmom #souldog #dogsiblings #cavoodle #doodle #doodlepuppy #doodlesoftiktok #cavapooworld #cavapoodaily #cavapoodle #cavapoodle #puppygrowingup ♬ original sound - Cora Breilein

Rekla je da su pripadnici pasmine Cavapoo izrazito vezani uz svoje vlasnike i stalno žele biti uz njih, što je savršeno za ljude koji većinu vremena provode kod kuće. No, korisnica je objasnila da to može predstavljati problem ljudima koji ne žele svaki mogući trenutak provesti prilijepljeni uz svog psa. 

Još jedan razlog zašto su ovo savršeni psi za introverte jest to što su izrazito glasni ako ih vlasnici ostave same na dulje vrijeme. Primjerice, Breilen je rekla kako njeni psi mogu biti sami tri sata, inače počnu lajati i uznemiravati susjede.

Drugi vlasnici ove pasmine složili su se s Breilen i rekli kako imaju slična iskustva sa svojim psima. "Imam svoju kujicu samo pet dana i nijednom se nije odvojila od mene", "Moj je uz mene 24 sata dnevno", "Moj Cavapoo se složio sa svime što si rekla", samo su neki od komentara.

Pročitajte više