Ova žena mačka ima od 1988. godine i nije očekivala da će proslaviti njegov 30. rođendan

Screenshot YouTube

RUBBLE je mačak koji je napunio 30 godina!  Njegova vlasnica Michele Foster ga je dobila za svoj dvadeseti rođendan, 1988. godine, i od tada su nerazdvojni prijatelji. Ona vjeruje da je recept za njegovu dugovječnost to što ga je ona mazila i njegovala cijelo vrijeme.

Iako Rubble ima još života, nije sigurna da će nadmašiti mačka koji je u Guinnessovu knjigu rekorda ušao s punih 38 godina. Osim toga, Michele ne želi da ga ljudi dolaze posjećivati, jer ipak su to velike godine i Rubble želi svoj mir.

Kao i svaki mačak, i on zna biti čangrizav i imati svoje žute minute, ali je većinom velika maza. Rubble je imao i društvo mace Meg koja je uginula s 25 godina.

Njihova vlasnica tvrdi da je ljubav dovoljna za ovako lijep i dug život. Osim što ima malo problema s visokim tlakom, Rubble je odličnog zdravlja, a mi se nadamo da će doživjeti još sretnih godina. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više