Konj koji se ponaša poput psa osvojio je srca korisnika TikToka

Screenshot: TikTok

KONJ Prince postao je zvijezda TikToka nakon što je njegova vlasnica podijelila viralni video u kojem objašnjava zašto vjeruje da je njezin konj bio psić u prošlom životu.

Kao što možemo vidjeti, Princ se voli češkati stražnjom nogom, baš poput psa. Voli piti iz pseće zdjelice za vodu i voli igre koje inače vole psi, kao što je potezanje konopa. Isto tako ima pseće manire i izraze lica, a uz to svojoj vlasnici jasno daje do znanja kada je vrijeme za šetnju.

@nrps.prince Horse or dog?🤔 #horse #pferd #paard #horsesoftiktok #horsesofinstagram #buckskin #buckskinhorse #nrps #valk #horselover #equestrian #equestrianlife #paardenmeisje #horsetok #animal #cuteanimal #tonguehorse #crazyhorse #sillyhorse ♬ we cant be friends - greeedyari

"Prilično sam siguran da je to samo njemačka doga", "Svi kažu da je on njemačka doga, ja kažem da je on irski vučji hrt jer oni imaju ogromnu njušku", "Mislim da je tvoja doga srušila rekord za najvećeg psa na svijetu", "Bio je pas u prošlom i sadašnjem životu", našalili su se korisnici u komentarima videa, koji je pregledalo više od 20 milijuna ljudi.

Pročitajte više