Ovako izgledaju psi koji su se šišali kod stručnjaka za japansko šišanje

Screenshot: YouTube

JAPANCI su poseban narod. Sigurni smo da ste to ustanovili puno puta. Njihov način zabave je drugačiji, njihova predanost radu ne može se mjeriti s našom, njihova je kultura nešto što zapadnjaci često teško shvaćaju. Iako smo navikli na to da uvijek odskaču od drugih naroda, to nam nije umanjilo čuđenje i divljenje japanskom stilu šišanja životinja.

Oni i to rade na drugi način. Ne slijede konvencionalne metode, već se dobro posvete svakom psu, a rezultat mora biti nešto posebno. Novi look koji psi dobiju ističe njihovu osobnost i čini ih posebnima. Neki od vas će se sigurno pitati kako putem običnog šišanja jedan frizer za pse može prikazati osobnost tog istog psa, no mi vjerujemo da je to slično i s ljudima.

Nekim osobama stoje duge frizure, dok su neke bolje ćelave. Ovi japanski majstori dobro znaju što treba naglasiti kod kojeg psa kako bi pokazao njegove najbolje atribute. Ako ne vjerujete, pogledajte video koji slijedi. Sigurni smo da će vas to uvjeriti u suprotno. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više