Ovako nešto niste vidjeli: Samostalni psi obavljaju nevjerojatne zadatke

Screenshot: YouTube

BRIGA o ljubimcima nije nimalo laka, no to mnogi ljudi zaboravljaju kada se odluče za udomljavanje. Prije udomljavanja svatko mora biti svjestan da vrata svog doma otvara biću koje se ne može samo nahraniti, prošetati, otvoriti si vrata kako bi obavio nuždu i još niz drugih stvari.

Svaki ljubimac treba vlasnika koji će se brinuti o njemu, no neki su malo samostalniji i neke stvari obožavaju obavljati sami. Upravo takvi su i psi iz videa. Prvi pas je toliko pametan da je shvatio što je novac. Od svojih ukućana uzima novčanice od jednog dolara i sprema ih na sigurno, a kada poželi poslasticu, plati im i dobije ju.

Drugi psić sam odlazi u pet shop po svoju hranu i sam je donosi doma. Njegova obitelj kasnije plati hranu, no maleni nikako ne želi da nabavku obavlja bilo tko drugi. Treći pas izvodi sam sebe u šetnju. Sam nosi svoju lajnu, no njegov ga vlasnik ipak prati kako mu se ne bi što dogodilo.

Četvrti malac izabrao je najveću igračku u trgovini i, iako je ona puuuno veća od njega, odlučio ju je sam odnijeti do auta. Peti je pas pravi genijalac. Loptica mu je upala u bazen, a on je izveo pravo čudo da bi došao do nje. Ovi su čupavci pravi dokaz da su psi vrlo inteligentna i sposobna bića.
 

Pročitajte više