Ovi korgiji imaju predivan odnos s malim ukućanima, oduševili su ljude: Predivno

Foto: Instagram

KORGIJI Yuki i Yuna oduševili su ljude na internetu svojim ponašanjem prema njihovim malim ukućanima Willu i Rae. Psi neprestano paze na djecu, a ne napuštaju ih čak ni kada pored njih vrište od plakanja. 

Njihova vlasnica Michelle je za The Dodo ispričala da psi imaju poseban odnos s djecom, posebice Yuki koji ima način kako ih smiriti kada plaču. Ispričala je da u takvim trenucima Yuki njezinoj djeci donosi lopticu i spušta je pored njih. Rekla je da pretpostavlja da pas misli da će mališane loptica razveseliti kao i njega, ali ponekad to nije slučaj.

Ipak, Yuki se ne odvaja od svojih klinaca čak ni kada plaču.

Dodala je da se psi obožavaju i igrati s djecom te da su jako strpljivi ako se popnu na njih ili ih gnjave. Često idu zajedno u šetnje ili se igraju u dvorištu te misli da je jako dobro što djeca odrastaju u takvom okruženju. 

Avanture Yukija i Yune na Instagramu prati gotovo 30 tisuća ljudi, a na profilu se često objavljuju fotografije i videozapisi s Michellinom djecom.

U komentarima ispod objavljenih videozapisa se javljaju ljudi koji pohvaljuju strpljivost pasa.  

"Jako je strpljiva sa svojom malom sestricom", "Preslatko", "Kakav strpljiv mali korgi", "Yuna, ti si jako strpljiv maleni slatki pas", "Predivno", neki su od komentara. 

Pročitajte više