Ovi slatkiši traže svoj zauvijek dom. Pomozimo im

Foto: Facebook/Azil Dumovec/Sklonište za životinje Sisak/Novogradiške njuške

AKO STE u potrazi za kućnim ljubimcem, razmislite o udomljavanju jednog od mališana koji svoje dane provode u lokalnim skloništima. Skloništa diljem zemlje puna su napuštenih životinja raznih vrsta i karaktera, a možda vam se baš svidi jedna od njih. U nastavku smo izdvojili neke njuškice koje traže dom.

Aga

Aga je četverogodišnji štićenik Azila Dumovec. Iako svojom veličinom može djelovati zastrašujuće, Aga je drag i mazan. Voli ljude, ali ne slaže se s drugim psima. Ako ga želite bolje upoznati, javite se Dumovcu putem poruke na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

[TJEDAN NEVIDLJIVIH PASA] Aga je veličanstven pas! Stigao nam je prije tri godine. Sada ima četiri godine. Tražimo mu...

Posted by Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec on Thursday, March 14, 2024

Luise

Luise je mješanka u tipu jazavčara, stara oko pet mjeseci. Jako je nježna i draga, a odlično se slaže s ljudima, psima i mačkama. Luise je tiha, poslušna i obožava se maziti. Ako je želite bolje upoznati, javite se Skloništu za životinje Sisak putem Facebooka ili putem poruke na e-adresu: skloniste.sisak@gmail.com

🐾Luise🐾 traži dom 🏡 Dob: 10.8.2023. Težina: 7,6 kg Visina: 29 cm Dužina: 46 crm U skloništu od:...

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Thursday, March 14, 2024

Štenci

Udruga Novogradiške njuške traži smještaj za četiri štenca. Štenci su umiljati i razigrani te odrastaju uz druge pse i djecu. Ako ih želite udomiti, javite se udruzi putem Facebooka ili putem e-adrese: novogradiske.njuske@gmail.com.

Dijelite objave štenaca koji traže dom‼️ Već danas će nas netko molit da pomognemo novim štencima, bolesnom psu, a mi...

Posted by Novogradiške njuške on Tuesday, March 12, 2024

Lino

Lino je star dvije godine, a svoje dane provodi u udruzi Prava šapa. Odrastao je u stanu i udomljava se isključivo kao kućni mačak, bez mogućnosti izlaska. Umiljat je i zaigran te se voli družiti s drugim mačkama, zbog čega bi bilo idealno da dođe u dom koji već ima jednu mačku. Za više informacija o Linu, javite se udruzi porukom na Facebooku ili na e-adresu: prava.sapa@gmail.com.

[TRAŽI DOM 💙 ] Spašen je kao beba stara samo par dana, skupa sa svojom mamom i sekom. Odrastao je u stanu i drugačiji...

Posted by Prava šapa on Thursday, March 14, 2024

Ženke zamorca

Udruga Mrkvica traži zauvijek dom za dvije bebe zamorca. Ženkice se udomljavaju ili zajedno ili odvojeno, ako će u novom domu imati društvo još jednog zamorca. Za više informacija javite se udruzi putem Facebooka ili putem e-adrese: udruga@mrkvica.hr.

Malene ženske bebe zamorčice, stare tek nekoliko tjedana, traže zauvijek dom. Udomljuju se zajedno ili odvojeno u dom u kojem bi imale društvo drugog zamorčića. Za više info - inbox!

Posted by Udruga Mrkvica Volonteri on Thursday, March 7, 2024

 

Pročitajte više