Ovi smiješni psi mole vlasnike za hranu i pravi su majstori u tome

Screenshot: YouTube

AKO imate kućnog ljubimca, onda sigurno znate što je to žicanje hrane. To je, naravno, najčešća pojava u životu sa psima i mačkama. Kada bi postojalo natjecanje u ovoj disciplini, psi bi definitivno bili u prednosti. Mačke imaju malo drugačiju taktiku, a psi su više ti koji uporno stoje ispred svojih vlasnika i molećivim očima govore: "Daj i meni malo, nemoj biti škrtica."

Čudna stvar je što su ljubimci uvijek gladni. I kada večeraju pet minuta prije nas, oni će se stvoriti pred stolom i žicati zalogaje. Puno hrane koju konzumiraju vlasnici zabranjeno je davati ljubimcima u velikim količinama, no mnogi će vlasnici sa svog tanjura dati ono što njihovi čupavci smiju jesti, a ponekad i male količine onoga što baš i ne bi smjeli.

Neki su vlasnici poprilično otupjeli na tužne i molećive oči svojih ljubimaca pa će se svoje odluke držati do kraja "prosvjeda". Donosimo vam najgladnije njuške svemira i njihovo profesionalno žicanje hrane. Nas su dobro nasmijali, sigurni smo da će i na vas utjecati slično.

Pročitajte više