Ovo stvorenje su jedva identificirali, tri mjeseca kasnije je neprepoznatljivo

Foto: Facebook

KAD je krajem lipnja stigao u sklonište za nezbrinute životinje, ovog zanemarenog stvora nitko nije mogao precizno identificirati. 

30. lipnja jedan muškarac je ušetao u Central Missouri Humane Society sa životinjom koju je pronašao na parkiralištu lokalne trgovine. 

The results are in!! Precious had a sample of her DNA sent in to Wisdom Panel to determine just what breed of dog she...

Objavljuje Pawsitively PreciousPetak, 18. rujna 2020.

"Nismo uopće biti sigurno što je to, ali znali smo da treba pomoć", kažu volonteri.

Pretpostavili su da je riječ o psu te se pokazalo da su bili u pravu. Krzno kujice koju su nazvali Precious (na engleskom Dragocjena) bilo je prepuno čvorova zbog kojih se otežano kretala, kao i buha koje su glasno zujale. 

Precious su tri sata veterinari šišali pod anestezijom. Jedno oko bilo joj je potpuno zatvoreno, a noge deformirane i slomljene. Nažalost, veterinari su ocijenili da je ne mogu operirati zbog čega je upitno hoće li se ikada potpuno oporaviti i normalno hodati. 

"Konzultirali smo se s ortopedima i potvrdili su naše strahove. Osim simptomatske njege ne postoje druge mogućnosti liječenja koje bi joj pomogle", dodaju. 

What a difference 3 months makes in the life of a stray dog! Hard to tell they are one and the same dog.

Objavljuje Pawsitively PreciousUtorak, 13. listopada 2020.

Usprkos tome, Precious je danas neprepoznatljiva. Vesela i vedra kujica još uvijek se nada da će pronaći odgovarajuću obitelj koja će je voljeti.

Pročitajte više