Ovu mačku nitko nije htio udomiti, ali jedna žena promijenila joj je život

Foto: Instagram

FRANCISCA FRANKEN usred noći pregledavala je web stranicu jednog skloništa i jedna mačka zapela joj je za oko. Odmah se zaljubila u mačku koju je kasnije udomila i nazvala ju Bean.

Mačka je tjednima bila u azilu i nitko nije obraćao pozornost na nju niti ju je htio udomiti. Srećom, onda se pojavila Francisca i ova priča dobila je sretan završetak.

"Skloništu sam usred noći poslala e-mail s prijavom. Poslije smo napravili telefonski intervju s pitanjima o meni i mojoj životnoj situaciji. Dogovorili smo sastanak i kad je došao taj dan, odjenula sam bluzu i kaput kako bi izgledala sofisticiranije. Kad sam prvi put vidjela Bean, bila je to mala mačkica teška dvije kile. S lakoćom sam je mogla podignuti", ispričala je Francisca za Brightside. 

"Došla je do mene i trljala svoju glavu o moju ruku, dopustila mi je da je mazim i skočila mi u krilo. Zaposlenica je ušla u sobu i rekla je da nikada nikome nije tako došla u krilo. Nije me ni morala pitati želim li je udomiti, samo je rekla: 'Vidim, dopustite mi da vam obavim papirologiju.' Bean je apsolutna diva i pruža najbolja maženja", dodala je ponosna vlasnica.

Bean je živjela na ulicama većinu svog života, no Francesca joj je promijenila život.

"Htjela sam joj pružiti bolji život. U ovih devet mjeseci kako je kod mene se toliko promijenila da mi i dalje idu suze na oči. Napokon živi život kakav je zaslužila i nikad se više neće morati boriti za hranu niti će joj ikada biti hladno po noći", zaključuje Francisca. 

Pročitajte više