Pas Bailey postao viralan zbog nevjerojatne sličnosti sa Snoopyjem

Foto: Profimedia/Instagram

Instagram profil jednog mini sheepadoodlea po imenu Bayley postao je viralan zahvaljujući zapanjujućoj i nevjerojatnoj sličnosti ljupkog crno-bijelog psa sa Snoopyjem, psećom maskotom crtane družine Peanuts.

Bayley, koji će prema svojoj Instagram stranici sljedećeg mjeseca imati dvije godine, ima isto duguljasto lice kao Snoopy i identičnu raspodjelu boja – bijelu glavu, preslatku okruglu crnu njušku i dlakave, mlitave crne uši. Psić je također iznenađujuće fotogeničan te smireno pozira za savršene fotografije i videozapise.

Premda je Snoopy poznat kao bigl, a Bayleyjeva pasmina je mini sheepadoodle, rezultat križanja staroengleskog ovčara s minijaturnim pudlom gotovo je savršena kopija nacrtane životinje u stvarnom životu.

Snoopy je čuveni tihi pas iz stripa Peanuts Charlesa M. Schulza, nastao u listopadu 1950. Također se pojavljivao u raznim televizijskim specijalima Peanuts, a kao golemi balon bio je stalni gost u paradi za Dan zahvalnosti u New Yorku.

Snoopy se pojavljuje i drugdje u vijestima ovih dana jer majica s njegovim likom postaje sve popularnija u akciji američkog Crvenog križa koja potiče cijelu državu na doniranje krvi.

Pročitajte više