Pas lutalica mjesecima živio s komadom metalne cijevi oko vrata

Screenshot

OVAJ pas je mjesecima lutao ulicama Tulse u Oklahomi s komadom metalne cijevi oko vrata. Ljudi su pisali objave i tražili pomoć, ali pomoć nikako da stigne. Sve do jednog trenutka, kada su ga napokon ulovili volonteri organizacije Rescued N' Ready.

Pas je dobio ime Marvel i odmah su ga odveli veterinaru, gdje su krenuli u akciju micanja metalnog okova s vrata. Cijev se s obiju strana zarezala duboko u Marvelov vrat i glavu, a uz to je siroti pas bio neuhranjen i u kritičnom stanju.

Uspješno su odstranili metalnu cijev s njegovog vrata i oslobodili ga, ali s obzirom na opće loše stanje, mora biti pod 24-satnom veterinarskom skrbi. Marvel ima veliku želju za životom.

Dokaz njegove želje je činjenica da je proveo više mjeseci s tim okovom oko vrata koji mu se urezivao sve dublje, provodio je dane na jako niskim temperaturama bez hrane, bez igdje ikoga. Marvel se bori, a mi se nadamo da će se ova njuška brzo oporaviti i pronaći dom kakav zaslužuje!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više