Pas napao puhalicu za lišće pa svojom smiješnom fotkom osvojio internet

Foto: Jessi Mach

IAKO je još uvijek štene, kujica Charley poprilično je velika, što je potpuno normalno za kujicu u tipu njemačke doge. Njezina veličina ne utječe na njezinu hrabrost, Charley je još uvijek oprezna i boji se najobičnijih stvari u svom domu. Ponekad napada strašne kućanske aparate, kišobrane, košare i kantu za otpatke. No nedavno je Charley zbog svog napada postala internetska zvijezda.

Kada je vidjela da njezin vlasnik raspršuje lišće po dvorištu pomoću čudnog i opasnog uređaja, morala ga je napasti. Zaletjela se na puhalicu pa dobila protunapad kojem se nije nadala. Koža njezinog lica raspršila se po zraku, a njezini su je vlasnici morali fotkati.

Fotku su stavili na Facebook, a nakon samo 24 sata dobili su gomilu lajkova i komentara. Ljudi su ih pitali smiju li fotku podijeliti na drugim platformama i tako je njihova kujica Charley postala slavna. Mnogi su je usporedili s filmskim čudovištima poput onog iz serije Stranger Things te filma The Predator. Fotografiju možete pogledati u nastavku. 

Pročitajte više