Pas spasio onesviještenu ptičicu, ona mu je beskrajno zahvalna!

Foto: Bored Panda

UPOZNAJTE Diamonda, psića iz Islanda koji je postao pravi heroj nakon što je spasio onesviještenu ptičicu. Njegov vlasnik je bio doma i radio kad je odjednom Diamond došao do njega i počeo cviliti. Svom vlasniku je jasno dao do znanja da nešto nije u redu, htio je da ustane pođe za njim.

"Ustao sam i krenuo prema njemu, no kad sam se opet vratio, Diamond je ponovno počeo cviliti kao da mi nešto želi reći. Tada sam još jednom ustao i slijedio ga.", rekao je njegov vlasnik Gunnar Sigurjonsson.

Mališan je otrčao pravac do balkona na kojem je vlasnik odmah ugledao ptičicu koja nije davala nikakve znakove života. Mislio je da je mrtva pa je psića zvao da uđe unutra. No onda je vidio kako je ptičica trepnula. Diamonda je ušao u kuću, a ptičici je dao vode i hrane. Nakon sat vremena se osjećala bolje. Kad ju je Gunnar htio slikati, ona se digla u zrak i počela letjeti po njegovom dnevnom boravku. Sletjela je ravno na Diamondovu glavu.

Gunnar ju je skinuo s njega i držao u ruci, a psić je svoju malu prijateljicu počeo lizati. Ptičicu je nazvao Bibi, slikao i snimio ih sve skupa i na kraju pustio van gdje je odmah odletjela u slobodu.

Pročitajte više