Pas tijekom šetnje naišao na torbu, vlasnica je otvorila i ugledala tužan prizor

Foto: Facebook

KAD je haski po imenu Koda početkom ovog mjeseca krenuo u jutarnju šetnju, nije imao pojma da će ubrzo nekome spasiti život. Oko 5:45 ujutro Koda i vlasnica šetali su uobičajenom rutom pored zgrade udruge Fearless Kitty Rescue. Koda se tu obično zaustavi da bi njuškao po tom području, ali taj put nešto je bilo drugačije.

"Došao je do naše klupe za donacije", rekla je Teryn Jones, koordinatorica događaja i marketinga u Fearless Kitty Rescue, za The Dodo.

"Na našoj klupi za donacije nalazila se rashladna torba koji je bila zatvorena, bez rupa i zamotana u vreću za smeće. Koda kao da nam je želio reći da je nešto unutra."

Kodinu vlasnicu zapanjila je reakcija psa te je otvorila torbu, a iz nje je provirila crna mačka i počela hvatati zrak. Odmah su pozvali volontere koji su se pobrinuli za mačku.

Mačka, koju su nazvali Juliane, trenutno se privikava na život u skloništu. Zahvaljujući Kodi, Juliane ima drugu priliku za sretan život, a ova priča je dokaz da anđeli čuvari dolaze u svim oblicima i veličinama.

Pročitajte više