Pit bull i maca postali najbolji prijatelji, njihova ljubav oduševila je svijet

Screenshot: YouTube

IAKO ljudi pit bullove neprestano svrstavaju među pasmine koje su opasne, mnoštvo je dokaza da se radi samo o mitu. Svaki je pas odraz vlasnika, načina na koji ga je vlasnik odgajao te načina na koji se vlasnik ponašao prema njemu. Zbog toga se kaže da ne postoje opasne pasmine, već samo opasni ljudi. Mi se s tim ne možemo više složiti.

Naravno, postoje određena pravila koja svaki vlasnik mora slijediti poput pravila da se pas ne ostavlja nasamo s ljudima koje ne zna i životinjama koje tek upoznaje. U tu kategoriju spadaju i mace, a s njima dolazimo do još jednog, svima poznatog, mita. U mnogim pričama susrećemo se s mitom u kojem su psi i mačke posvađane vrste. No to, naravno, uopće nije pravilo.

Ako pse i mačke upoznamo i oprezno približimo jedne drugima, rodit će se ljubav. Ova predivna priča još je jedan dokaz za to. Pit bull Bubba i maca Rue upoznali su se 2016. godine i istog su trenutka postali najbolji prijatelji na svijetu. O njihovoj ljubavi čulo se u emisijama, pričama, tekstovima na internetu te u novinama. U nastavku pogledajte video koji savršeno prikazuje njihovu ljubav. Sigurni smo da ćete uživati. 

Pročitajte više