Plašljivi pas koji je skupio hrabrosti i zatražio maženje raznježio je svijet

Screenshot

PAS Homer nije imao lijepu i laku prošlost. Kao i mnogi drugi, i on je pas koji je došao tužan, prestravljen i zbunjen u azil. Iako je shvatio da mu tamo ljudi žele dobro, nikako se nije uspio opustiti. Kada su po njega došli Francesca Negreanu i njezin partner, to ga je dodatno zbunilo. Oni su odlučili pružiti mu privremeni dom i postati njegovi privremeni udomitelji.

Homer je znao da je na sigurnom, no nije se uspijevao opustiti i često ih od straha ne bi smio pogledati u oči. Jednog je dana odlučio napraviti prvi korak pa je prišao svom privremenom vlasniku i na presladak ga način zatražio da ga mazi. Francesca je uspjela snimiti taj njihov trenutak, a video je podijelila na društvenoj mreži Reddit.

Ljude je raznježilo Homerovo ponašanje, a mnogi su pohvalili i Francescu i njezinog partnera što su se u vrijeme pandemije odlučili za ovako divan čin. Ona kaže da se Homer konačno opušta u njihovom domu i da je postao otvoreniji, veseliji i povjerljiviji. Sigurni smo da će njihov odnos postajati ljepši, a njihova veza sve jača. U nastavku pogledajte način na koji je predivni Homer tražio dodire. 

Pročitajte više