Predivna reakcija mačka koji mjesec dana nije vidio svoju slijepu prijateljicu

Screenshot: YouTube

PSI I mačke neprijatelji? U realnosti to često nije tako. Postoje brojna predivna prijateljstva i neraskidive veze između mačaka i pasa. Naravno, zna se dogoditi da se ponašaju neprijateljski jedni prema drugima, no to se događa u slučajevima kada nisu spremni na druženje i upoznavanje te kada jedni drugima nenajavljeno dolaze na teritorij.

Zbog takvih stvari treba biti oprezan kada je riječ o njihovom prvom susretu. Najbolje bi bilo macu i psa upoznati dok su još sasvim mali, a ako to nije moguće, treba biti što oprezniji. Mačak Jasper i kujica Coco iz videa koji slijedi pravi su dokaz da mačke i psi mogu biti dobri prijatelji. Njihova vlasnica morala se preseliti. Sa sobom je povela mačka, a slijepa kujica Coco pridružila im se nakon mjesec dana.

Za to vrijeme mačak Jasper bio je jako tužan bez svoje najbolje prijateljice Coco. Svakog ju je dana čekao na vratima, a kada se konačno pojavila, bio je presretan. Od prvog ju je dana pratio u stopu te joj olakšavao jer je znao da ne vidi. Njegovu divnu reakciju možete pogledati u videu koji slijedi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više