Preslatke njuškice diljem Hrvatske čekaju svoje ljude. Hoćete li ih udomiti?

Foto: Facebook/Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo/Prava šapa/Sigurna kućica

Predivni psi i mačke diljem Hrvatske strpljivo čekaju u azilima u nadi da će ih netko primijetiti i učiniti ih članom obitelji. Neke od ovih nedužnih životinja nikada nisu imale obitelj ili dom, sve što znaju je kavez u kojem čekaju da ih netko primijeti. Iako se volonteri u skloništima prema njima odnose s ljubavlju, ono što ovim ljubimcima treba je prava ljubav i zauvijek obitelj.

Lumenica

Malena Lumenica prava je slatkica. Crno-bijele je boje i nije točno sigurno koliko će biti velika, ali možete biti sigurni da neće moći izmjeriti koliko će vam ljubavi pružiti. Lumenica je štićenica udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo, a svi zainteresirani za njezino udomljenje mogu se javiti na Facebook stranicu udruge. 

Eli

Predivan mačak, Eli, napušten je i pronađen u kutiji kada je imao samo dva tjedna. Sada je veseo, neustrašiv i zaigran mačić koji se voli maziti s ljudima i djecom. Naučen je na život u stanu i obavljanje nužde na mačjem wc-u, a za njega bi idealan dom bilo aktivnije kućanstvo u kojem će imati puno pažnje i društvo drugih mačaka s kojima se može igrati. Oni koji su zainteresirani za Elija, neka se jave udrugi Prava šapa na Facebooku ili mailom na prava.sapa@gmail.com.

Perla

Malena Perla ima samo pet i pol mjeseci i traži ljude koji je neće vratiti u sklonište. Perla je na kratko vrijeme imala dom, ali su je udomitelji zbog preseljenja u inozemstvo odlučili vratiti u azil. Ova preslatka kujica traži nekoga tko će joj pružiti privremeni smještaj ili zauvijek dom. Svi zainteresirani neka se jave udruzi Sigurna kućica na Facebook stranici.

Valeri i Vivien

Predivne mačke, Valeri i Vivien, traže zajednički dom. Ove slatkice toliko se vole da odvojeno udomljivanje nije opcija. Valeri je na početku malo sramežljiva pa će se udomitelji morati potruditi dobiti njezinu pažnju. Obje mace su jako drage, vesele i vole se maziti. Ako ste zainteresirani biti njihovi savršeni ljudi, javite se udruzi Sklonište dobrote na Facebooku.

Vapor

Vapor je predivan ovčar koji jako voli istraživati i ići u avanture. Ima samo četiri mjeseca i svoje nove udomitelje čeka u udruzi za dobrobit i zaštitu životinja Indigo. Kada vas jednom zavoli, bit ćete najvažnija osoba u njegovom životu i steci ćete pravog prijatelja. 

Pročitajte više