Preslatki štenci i maca traže zauvijek dom. Možete li im pomoći?

Foto: Facebook/Šibenske šape/Azil Dumovec/Novogradiške njuške

BROJNI ljubimci Novu su godinu dočekali u skloništima za napuštene životinje. Od štenaca starih jedva mjesec dana do odraslih pasa i mačaka, koji već duže vrijeme traže svoje ljude, azili su krcati životinjama koje stvarno ne traže puno. Ako ste u potrazi za ljubimcem, razmislite o posjetu lokalnom skloništu, možda baš tamo pronađete novog prijatelja.

Kala

Kala je prije tjedan dana pronađena pokraj jedne kante za smeće u Zagrebu. Trenutno se nalazi kod veterinarke iz azila Dumovec. Pretpostavlja se da će biti većeg rasta. Ako je želite udomiti, javite se na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

[UZNEMIRUJUĆE] Ovo je štene prije tjedan dana pronađeno kraj jedne kante za smeće na Kajzerici. Nalaznici su ga odnijeli...

Posted by Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec on Thursday, January 4, 2024

Elvis

Elvis je preslatko štene u tipu labradora, a od svojih vršnjaka razlikuje se zato što nema rep. Ako ga želite udomiti, javite se udruzi Šibenske šape putem Facebooka ili putem e-adrese: sibenske.sape@gmail.com.

🏵️🍀 Elvis 🍀🏵️ Slatko štene u tipu labradora, nema repića što ga čini preslatkim 🐕💝 Traži zauvijek dom, a obećava Vam...

Posted by Šibenske šape on Thursday, January 4, 2024

Štenci iz sela Bučje

Udruga Novogradiške njuške u potrazi je za privremenim smještajem za dva štenca iz sela Bučje. Štenci se trenutno nalaze u Skloništu za životinje Bučje, ali tamo teško preživljavaju zbog čega traže novi privremeni smještaj dok ne pronađu stalnog udomitelja. Ako ih želite udomiti, ili im pružiti privremeni smještaj, javite se udruzi putem Facebooka, ili putem e-adrese: novogradiske.njuske@gmail.com.

Dva štenca iz sklonište Bučje traže privremeni smještaj dok ne odu u zauvijek dom! Štenci teško preživljavaju u skloništu i privremeni smještaj im znači vrlo vjerojatno i život!

Posted by Novogradiške njuške on Thursday, January 4, 2024

Vita

Vita je živahna cura, rođena krajem kolovoza u Petrinji. Trenutno se nalazi u Skloništu za životinje Sisak. Odlično se slaže s ljudima i sa psima, a pretpostavlja se da će biti srednjeg rasta, do koljena. Ako je želite upoznati, javite se skloništu putem Facebooka ili putem e-adrese: skloniste.sisak@gmail.com.

RB:433/23 Vita je curka rođena 27.08.2023. došla je iz Petrinje. U skloništu je od 27.12.2023. Mala živahna cura,...

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Friday, January 5, 2024

Leia

Leia je rođena 25. kolovoza 2023. godine, a u udruzi Prava šapa završila je nakon što je pronađena napuštena na cesti. Leia je cijepljena i očišćena od parazita, a budući vlasnici obavezno moraju obaviti kastraciju kada napuni šest mjeseci. Za kastraciju je osiguran popust. Naučena je na život u stanu i umiljata te se odlično slaže s drugim mačkama. Ako ste zainteresirani za udomljavanje, javite se udruzi putem Facebooka, ili putem e-adrese: prava.sapa@gmail.com.

[TRAŽI DOM 👑] Cesta je bila njezin dom, dok je nisu skupile tople ruke jedne dobre tete. Ležala je na cesti, nije se...

Posted by Prava šapa on Thursday, January 4, 2024

 

Pročitajte više