Presmiješni psi znaju da su napravili glupost, a njihove reakcije su neprocjenjive

Screenshot: YouTube
 
IAKO nam naši ljubimci donose mnogo dobrih stvari u životu, nekada i oni pogriješe i naprave glupost. Nekada obave nuždu gdje ne bi trebali, nekada nešto poderu ili razbiju, nekada pojedu nešto što nije bilo za njih. Nekada to učine namjerno, kako bi dobili pažnju koje je taj danas bilo premalo, a nekada je taj poriv jednostavno jači od njih. Iako se najčešće ne možemo naljutiti na njih, moramo ih nekako kazniti kako takve stvari ne bi ponavljali.
 
Ova dva psa strgala su hlače svog vlasnika, a on je to primijetio kada se vratio kući. No nije ih htio ukoriti odmah, pravio se da ništa ne zna i pitao ih je jesu li lijepo proveli svoj dan. Nakon nekoliko trenutaka postavio im je drugo pitanje, tko je uništio njegove hlače? Njihove reakcije na drugo pitanje jako su nas nasmijale. Sigurni smo da ćete u tome pronaći i svoje ljubimce i još smo sigurniji da je ovim psima bilo jako žao zbog počinjene štete. 
 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više