Pronašla je preslatku životinjicu među hrpom starih plišanih igračaka koje je namjeravala baciti

Foto: Facebook

JEDNA se žena pokušala riješiti starih igračaka i torbi te ih je odložila u jednu kutiju i spremila u garažu. Kada je, nakon nekog vremena, došla po odložene stvari, u kutiji ju je dočekalo iznenađenje. Maleni par očiju zurio je u nju, a ona se isprva uplašila. Nazvala je društvo za zaštitu životinja i njima prepustila slučaj. Tvor kojeg je žena pronašla bio je plah i pomalo se plašio ljudi. Kako bi mu okruženje učinili što ljepšim, došli su na ideju da ga stave u kutiju prepunu igračaka jer su pomislili da bi tako bio sigurniji.

Plan je upalio i tvor se opustio. Sada mu samo trebaju naći dom i ljude u čijim će rukama biti siguran. Tvorovi mogu biti savršeni kućni ljubimci kada dođu u ruke pravih vlasnika. Nježni su, privrženi svojim vlasnicima i obožavaju igru. Ono što se savjetuje vlasnicima jest to da imaju više od jednog tvora jer će se tako lakše opustiti i zabaviti, no uvijek će tražiti pažnju svojih vlasnika. Biste li se vi obradovali da vas dočeka ovakvo iznenađenje?

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više