Psić Moly iz Zagreba osvaja srca gdje god se pojavi, jasno je i zašto

Foto: Instagram

VLASNICA Instagram profila mademoiselle_ad Andrijana Dedić osvojila je tisuće pratitelja simpatičnim fotografijama svoje obitelji, a posebnu pozornost ljubitelja životinja privukao je njihov psić Moly. 

Andrijana nam je otkrila i kako se odlučila nabaviti psa te zašto su izabrali upravo ovu neodoljivu pasminu. 

"Želja svakog djeteta je da ima svog kućnog ljubimca. Tako je bilo i s našom kćerkicom koja je jako željela svog četveronožnog prijatelja. Pošto smo suprug i ja odrasli u obiteljima koje su imale psiće, odlučili smo joj ispuniti tu želju i nabaviti našeg prvog ljubimca. U obitelj je stigla u listopadu 2019. godine i dobila je ime Moly. To nam se činilo jako nježno i slatko s obzirom na njezin izgled, a i naša Korina se složila na prvu s idejom o imenu tako da se nismo puno dvoumili", kazala nam je Andrijana.

"Odabir pasmine nije bio težak. Željeli smo psića koji je privržen, jako veseo i najslađi na svijetu. Skromne želje, zar ne?", našalila se mlada mama.

Kazala nam je kako ovu pasminu nije teško dresirati.

"Dresura kokera nije bila prezahtjevna jer su to jako inteligentne i poslušne pasmine. Malo duže nam je trebalo da se odviknemo obavljanja kratke nužde po pelenama jer smo suprug i ja dosta radili, ali onda je nastupio covid, rad od doma, pa smo se uspješno riješili i toga", prisjetila se.

Moly nije osvojila samo simpatije pratitelja na Instagramu. Jednostavno, ona je pas u kojeg se zaljubite na prvi pogled.

"Naša Moly je zvijezda gdje god se pojavi. Tko bi joj odolio ovako slatkoj? Ne mogu reći da ne ulažem dosta u svoj Instagram profil, to je nešto što me veseli i ispunjava u slobodno vrijeme", kaže Andrijana i dodaje kako joj Moly dosta olakšava jer uživa u fotografiranju.

"Moly je rođena pozerica. Nju ne možete krivo uslikati čak i kad jede, ona je fotogenična i zna se namjestiti", pojasnila je.

"Odnos naše kćeri i Moly od prvog dana je pun ljubavi. Nisam mogla ni zamisliti da će biti toliko povezane. To je neopisivo. Gdje god je naša kćer, tu je i Moly, jednostavno su nerazdvojne", kazala je i dodala kako anegdota s Moly ne nedostaje. 

"Anegdota s kokerima ima na dnevnoj bazi. Kod nas npr. kada sve troje izlazimo s njom u šetnju u isto vrijeme, ona toliko cvili, laje i izvodi gluposti da je to nevjerojatno slatko. A kada ide samo suprug ili ja s njom, to je jedan mirni pas koji u tišini maše repom sto na sat i njuška sve što stigne", Ispričala je.

"Svima koji priželjkuju koker španijela želimo poručiti da im smijeha, veselja, zabave i ljubavi nikada neće nedostajati. Ta pasmina je stvorena za sretne obitelji", zaključila je Andrijana. 

Pročitajte više