Psić počeo povraćati nakon šetnje, uzrok povraćanja šokirao vlasnicu

Screenshot: YouTube

SARAH Kenny izvela je svog psića Maxa u poslijepodnevnu šetnju. Njihova ruta uvijek je ista. Uvijek prolaze kroz iste ulice i zaustavljaju se u istom parku, gdje se Max zavlači u grmlje i lovi zečeve. Sarah zbog toga nije ni pomislila da se dogodilo nešto čudno nakon što je Max izašao iz svog najdražeg grma. Tamo se uvijek zadrži i nikada mu se ništa nije dogodilo.

Kada su došli doma iz šetnje, Max je odmah zaspao, a Sarah je pomislila da se izmorio jer su u šetnji bili više od tri sata. Nakon nekog vremena njezin se ljubimac počeo ponašati čudno. Tresao se i nije mogao stajati na nogama, a da se ne prevrne za nekoliko sekundi. Sarah i njezin partner odlučili su ga odmah odvesti veterinaru, a na putu do tamo Max je nekoliko puta povratio.

Odmah su shvatili da je u pitanju čokolada, no kada su promotrili i pomirisali izbačeni sadržaj malo bolje, shvatili su da je njihov pas pojeo kolačiće s marihuanom. Liječnici su to i potvrdili te su ostavili Maxa jedan dan u stanici kako bi se očistio od svega i potpuno oporavio. Sarah je zbog svega toga ostala u šoku jer je to park u koji stalno idu. Mjesto je to prepuno drugih životinja i male djece. Da svog psa nisu odmah odvezli veterinaru, posljedice bi bile puno drugačije, a moglo je doći i do smrti. 

Pročitajte više