Radovi i akcije u azilu Prijatelji Čakovec se nastavljaju. Pomozite im da urede sklonište

123rf.com

Projekt kastracija pasa u romskim naseljima Međimurja samo što nije počeo. Djelatnici i volonteri azila Prijatelji Čakovec su se obavezali pripremiti sklonište za prihvat pasa koji neće moći na operacije (bolesni, ranjeni, trudne kujice i štenci do 6 mjeseci starosti).

Radi se o povijesnom projektu u kojem će se kastracijom 3000 pasa pokušati smanjiti njihov broj koji dovodi do sve većeg broja mrtvih pasa uslijed gladi i bolesti.

Aleksandra Hampamer poručuje: "Bageri su svoj dio posla odradili i sad na pripremljenim betoniranim površinama moramo podići nova dvorišta. Trebamo opet barem 100 volontera da to napravimo. Trebamo vašu pomoć jer sami ne možemo. Molimo vas, dođite i budite opet naša snaga! Vidjeli smo da zajedno možemo i brda premještati!".

Akcija Budite naša snaga će se održati 16. lipnja s početkom u 8:30 te vas djelatnici i volonteri mole da dođete u što većem broju, ponesete par radničkih rukavica, zaštitu od Sunca i dobru volju. Kako je bilo na prvoj akciji možete vidjeti OVDJE

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više