Razmažena kujica odbija hodati po drvenom podu, video je urnebes

Screenshot: TikTok

KUJICA Ellie postala je viralna na TikToku nakon što je njezina vlasnica podijelila snimku koja prikazuje neobičnu naviku svoje ljubimice.

Naime, Ellie odbija hodati po drvenom podu ako se na njemu ne nalazi tepih, pa je njezini vlasnici moraju nositi. Na snimci možemo vidjeti kako je njezin vlasnik premješta s jednog tepiha na drugi te je zove da idu u šetnju. Iako joj govori da se neće poskliznuti na podu, Ellie odbija slijediti vlasnika, nakon čega on i njegova žena zaključuju da će morati nabaviti dodatne tepihe.

@myitalianfamily She has my parent’s and the whole internet fooled #favoritechild #siblingrivalry #myitalianfamily #throwrugs #dadsrescuedog ♬ The Lonely Goatherd - Instrumental Version - Irwin Kostal

Snimku objavljenu na profilu @myitalianfamily pregledalo je više od 6 milijuna ljudi, a neki od njih ostavili su i komentare: "Pas je dobro izdresirao tvog oca", "Ona je kraljica. Kraljice hodaju isključivo po tepihu", "Naši životi vrte se oko naših beba", "Kakva princeza, nabavite joj crveni tepih", samo su neki komentari.

Nekolicina korisnika TikToka napisala je da je Ellie vjerojatno stariji pas, zbog čega se boji da će pasti ako se posklizne. Korisnici su također pohvalili njezine vlasnike jer su jako pažljivi prema njoj.

Pročitajte više