Razveselite ljubimca za Valentinovo jednim od ovih 10 super poklona

Foto: Shutterstock

Valentinovo se uobičajeno obilježava 14. veljače kao Dan zaljubljenih, no posljednjih godina se duh ovog blagdana poprilično proširio. Valentinovo je tako postalo opći simbol, dan ljubavi koji obuhvaća sve one koje su nam posebno dragi, članove obitelji pa i ljubimce.

Trebate li izgovor kako biste svoje bližnje podsjetili na to koliko su vam važni i koliko vam je do njih stalo, kako biste im zahvalili što postoje i što su uz vas, Valentinovo je odlična prilika za to. Malo dodatne pažnje i nježnosti, uz sitan poklon, nepogrešivo će izmamiti osmijeh i prenijeti ovu poruku na najbolji način. Sve to naravno vrijedi i za ljubimce koji definitivno pripadaju najužem krugu dragih bića.

Mnogi vlasnici smatraju da upravo njihov pas, mačka ili drugi kućni ljubimac zaslužuju najviše pažnje na Valentinovo, dan koji slavi životnu radost, ljubav i odanost. Prema nekim istraživanjima, čak jedna od pet osoba će na Valentinovo radije odabrati društvo svog ljubimca nego izlazak s partnerom. Nije poznato jesu li razlog tome pretjerana očekivanja 'boljih polovica' koja su ponekad vezana uz ovaj blagdan ili nešto drugo, no jedno je sigurno, ljubimac će iskreno cijeniti vašu pažnju i oduševiti se vašim poklonima u svakoj prilici, pa tako i na Valentinovo.

 

Ako ste svog ljubimca ovoga Valentinova odlučili razveseliti darom koji još niste odabrali, Pet centar vam nudi 10 savršenih valentinovskih poklona za ljubimce:
 

1. All for Paws mekana igračka Little Buddy za štence i pse

2. MyFamily privjesak za graviranje s natpisom I LOVE MOM za pse i mace

3. Canagan Biscuit Bakes, poslastice u obliku srca

4. Kong Floppy Knots, vesele zvučne igračke za pse

5.

6. EBI Noir Antistatic četka od veprove dlake za nježnu masažu i lijepo krzno

7. Pawise privjesak sa sigurnosnom lampicom u obliku srca

8. Pawise Bowknot ogrlica s mašnicom za mace

9. Von Barf praline, prirodna i zdrava poslastica u luksuznom pakiranju

10. poklon bon za kupnju u Pet centar dućanima (za prijatelje koji imaju ljubimce)

 

Osim poklonom, Valentinovo s ljubimcem možete obilježiti i na brojne druge načine. Taj dan može biti poseban po tome što ćete zajedno provesti vrijeme na način koji vaš ljubimac najviše voli, primjerice dugom šetnjom na omiljeno mjesto ili najdražom igrom koja će potrajati koliko god to vaš ljubimac želi.

 

Mnogi ljubimci imaju i svoje životinjske prijatelje pa ako je to slučaj, usrećite ih tako što ćete im na Valentinovo organizirati zajedničko druženje. I tematska zajednička fotografija za trajnu uspomenu uvijek je odlična ideja, bez obzira na to je li riječ o običnom selfieju ili profesionalnom fotografiranju.

 

 

A ako razmišljate o nabavci novog ljubimca i sigurni ste da će se to uskoro dogoditi, možda je upravo Valentinovo pravi trenutak da udomite napuštenu životinju s kojom će u vaš život ući nova velika ljubav!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.