Roza je u azil došla s upalom očiju, nisu joj mogli pomoći. Slijepa je i treba dom

Foto: Facebook

NA FACEBOOK profilu Azila Dumovec objavljena je fotografija slijepe mačke Roze kojoj je potreban dom.

"Temperature će uskoro pasti ispod nule. Dok vani steže hladnoća, mi tražimo nekoga čije srce nema ništa zajedničkog s onim ledenim. Zapravo, tražimo čovjeka čija će toplina obgrliti našu Rozu poput najnježnijeg šala", napisali su uz fotografiju ove bijele mačke. 

"Roza je slijepa. Stigla nam je s teškom upalom očiju. Jedno joj je oko bilo izgubljeno čim smo je primili, a za drugo smo se nadljudski borili i na kraju ispali obični ljudi. Ni tom oku, nažalost, nije bilo spasa. Roza se od svega oporavlja i navikava na život u tami. Uspješno se oslanja na ostala osjetila", kažu iz azila.

Temperature će uskoro pasti ispod nule. ❄️❄️ Dok vani steže hladnoća, mi tražimo nekoga čije srce nema ništa zajedničkog...

Objavljuje Azil DumovecČetvrtak, 8. prosinca 2022.

Dosad je bila smještena s drugim mačkama, no one su udomljene pa je ostala sama. 

"Do sada je bila smještena u našoj edukacijskoj dvorani s još nekoliko mačaka, no one su udomljene i Roza je ostala sama. Znamo da je među vama netko tko bi je mogao primiti u svoj stan i dati joj ono što do sada nije imala – beskrajnu ljubav čovjeka. Za osjet toga Rozi vid nije potreban", zaključuju.

Pročitajte više