Udomljavanje

Sadie je pronađena na parkiralištu stara svega 3 mjeseca. Vrijeme je da nađe dom

Udruga 9 Života

MAČKA Sadie je pronađena na parkiralištu, spakirana u kartonsku kutiju. Možda je netko mislio da će mu, ako je ostavi u kutiji, savjest biti čista jer, eto, nije izbačena bez zaklona.

Njen život je možda započeo sretno, bila je okružena sa svojom mačjom obitelji, no taj život je prekinut i sve što je ostalo su bolno srce i tužne oči. Volonterke koje se brinu za nju kažu da ona ima posebno srce.

Kada netko prođe ovakve ružne stvari i zaboravi na njih jednom kada shvati da je na sigurnom pa pokaže svoju sjajnu dušu, onda znaš da je uistinu poseban.

Sadie je tada imala svega tri mjeseca, a imala je sreću što su i seke bile s njom da im bude svima toplo. Njene spasiteljice su joj obećale da će i ona jednom spavati na nekom.

Njene oči su tada zasjale i to je ono što ova prekrasna mačka čeka. Čeka da netko otvori transporter i kaže: "Ajmo, Sadie, napokon ideš kući!"

Index ljubimci vas pozivaju da se uključite u mjesec udomljavanja i otvorite vrata svog doma ili barem podijelite priču.

Mačaka ima jako puno jer svi misle da se one mogu snaći, no istina je drugačija jer i one zaslužuju imati odgovornog vlasnika koji će im pružiti siguran i topao dom.

Za Sadie se možete javiti na Facebook profil Udruge Devet Života ili na e-mail udruga.devet.života@gmail.com.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više