Sat vremena je tražila "izgubljenog" psa, a on je u vrtu radio nešto presmiješno

Foto: FB/Kelly Rheaume

FROSTY i njegova vlasnica Kelly Rheaume imaju poseban odnos. Dok mnogi psi ne vole četkanje, uređivanje i podrezivanje noktiju, Frosty u svemu tome uživa. On je pravi čistunac, no to nas i ne čudi jer je njegova vlasnica profesionalna frizerka za pse. On ju obožava pratiti na poslu te dočekivati i umirivati sve one nervozne pse koji nisu pravi fanovi psećih tretmana za uljepšavanje.

Frosty je nedavno postao prava zvijezda interneta, a svojom luckastom pričom osvojio je cijeli internet. Prije nekoliko večeri nestao je i nije mu bilo traga sat vremena. Njegova vlasnica tražila ga je po cijelom domu i oko njega, no nije mu bilo ni traga.

Odlučila je upaliti auto i provozati se po susjedstvu ne bi li ga pronašla, a sekundu prije nego je krenula, ugledala je par sjajnih očiju u tami vrta. Njezin je Frosty nepomično stajao u najmračnijem kutu i gledao je molećivim očima.

Kelly je najprije pomislila da se ozlijedio, no ispostavilo se da je Frosty "zaglavio" sam u svojem izmetu te se jednostavno zaledio. Ona je taj njegov incident jednostavno morala podijeliti na Facebooku, a objavu je lajkalo gotovo 40.000 ljudi te komentiralo 12.000!

Za Bored Pandu Kelly je izjavila kako se to već jednom dogodilo, no tada je Frosty bio maleno štene. Izgleda da strah od prljave zadnjice nije prošao s godinama. Frosty je nakon svega dobio najtopliju kupku i šišanje pa smo sigurni da mu se ovako prljave stvari više neće ponavljati. 

 

Pročitajte više