Sjećate li se psa Zeusa kojeg je vlasnik pretukao i izbacio? Konačno je pronašao obitelj

Udruga S-špas by Gloria Malin/ Helping Animals/Photkamise

ZEUS je mladi pas kojem je život počeo ružno. Njegov tadašnji vlasnik ga je zlostavljao i s gnojnom ranom izbacio usred noći iz stana. Dojavu o sirotom psu zaprimila je Udruga S-pas by Gloria Malin koja ga je i preuzela na skrb.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE U Zaprešiću našli psa s ranama, imao je ogrlicu sa šiljcima

Zeus je odmah odvezen veterinaru gdje mu je pružena pomoć, a ondje je pokazao i da je dobar pas koji vjeruje ljudima. Čin njegova prvog vlasnika ne može se opravdati, ali psi imaju predivnu osobinu da ne žive u prošlosti i nisu zlopamtila.

Zeus je nakon oporavka dobio privremeni dom kod mladog Eduarda koji se prekrasno brinuo za njega, a ekipa Helping Animals odlučila je pridonijeti i pomoći Zeusu da što prije pronađe dom kakav zaslužuje.

Ovaj divan pas imao je svoj dan koji je proveo u studiju, gdje je dobio profesionalno fotkanje, a posjetio je i pet shop u kojem je dobio razne poklone.

FOTO Volonteri su omogućili Zeusu samo njegov dan, a on je pokazao da je najbolji pas

Dan je proveo s potpunim strancima, no pokazao je da je njegovo srce veliko i da zapravo samo treba nekoga tko će mu biti prijatelj i voljeti ga. Samo par dana nakon objave novih fotografija, Udruga je dobila poziv za Zeusa.

Ljudi su se javili sa željom da mu pruže sreću. Dva tjedna su svi uključeni u njegovu priču s nestrpljenjem čekali odluku, koja je u subotu i donesena. Zeus ima novu obitelj i službeno je udomljen.

Zeusu i njegovoj novoj obitelji želimo puno sretnih trenutaka i nadamo se da će i drugi napušteni psi imati ovako lijepu priču kao i on.

Ova priča je dokaz da se zajedno može napraviti puno i, što je najvažnije, pokazalo se da pomoć životinjama dolazi iz srca te je sasvim nevažno iz koje je udruge ili azila pas i tko mu pomaže ako priča završi sretno. Ovo je uistinu jedna od ljepših priča i veselimo se što će ih sigurno biti još. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više