Slatki psići u blagdanskom okruženju dat će vam odgovor na pitanje o poklonima

Sandra Simunovic/PIXSELL

ČESTO je pitanje - što kupiti najdražima ovih blagdana - najteže blagdansko pitanje. Snailpack svijet stvorile su dvije sestre, Barbara i Paula, koje jednostavno obožavaju svoje ljubimce i za koje su iz velike ljubavi osmislile nekoliko proizvoda u kojima oni jednostavno uživaju. Radi se o odjeći i krevetima za pse koje možete pronaći u Zagrebu.

Misija ovog brenda je vlasnicima ljubimaca ponuditi proizvode koji svojim dizajnom, funkcionalnosti i udobnosti čine razliku u moru proizvoda. Kvalitetu svakog proizvoda žele naglasiti odabirom materijala koji su redom iz domaće proizvodnje ili pak uvezeni iz kruga europskih zemalja. Inspiraciju za svoj rad pronalaze upravo u ljubimcima i njihovom ritmu života.

Snailpack proizvodi ne ometaju rutinu vaših ljubimaca. Ako ne znate što ovih blagdana pokloniti najdražima koji imaju ljubimca, Snailpack proizvodi mogu vam skratiti muke. Poklonite im odjeću ili krevetiće za pse, a ako ljubimce imate i sami, nagradite ih, jer ipak su oni vaši najodaniji prijatelji. 

Pročitajte više