Slomili su mu srce i napustili ga! No dobri ljudi su mu dali priliku za život

Screenshot

OVAJ siroti pas je lutao po željezničkim tračnicama kada su ga uočili spasioci. Znali su da ga ne smiju prenaglo loviti jer bi mogao trčati dalje po pruzi te bi ga mogao pregaziti vlak. Nakon strpljivog hodanja za njim, pesonja je shvatio da mu ne žele zlo i polako im je prišao.

Nanjušio je da imaju hranu, a bio je gladan i usamljen. Polagano im je prišao i uzeo nekoliko keksića. Vidjeli su da šepa i da ima ozlijeđeno oko, a čim su stekli njegovo povjerenje, odveli su ga veterinaru. Ustanovilo se da se pas zove Bobi i da ima vlasnika.

Spasioci su se ponadali da će ovo biti sretan povratak odbjeglog psa vlasniku, no vlasnik je izjavio da ne želi psa natrag i neka rade s njim što žele. Bobi ima devet godina, a unatoč svojim ozljedama, još uvijek je zaigran.

Jako se voli maziti i uživa u pažnji koju mu daju njegovi spasioci. Iako je senior, on je vrlo veseo i zaigran pesonja koji se nada da će ubrzo pronaći dom kakav zaslužuje, dom iz kojeg ga nitko neće izbaciti.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više