Šokantna skrivena kamera: Kupcima predmeta od kože pripremili neugodno iznenađenje!

 Foto: PETA.org

ZBOG kože, potrebne za izradu odjeće, obuće i ostalih modnih dodataka zmije, aligatori, činčile, zebre, morski tuljani i mnoge druge vrste osuđene su na smrt. Konkretno, za potrebe modne industrije širom svijeta svake godine ubije se više od milijardu životinja.

Insana essa campanha sobre o Couro Animal, assustador e genial. Todo o poder de uma produção Audiovisual para causar...

Posted by Super Cinema on 10. svibnja 2016

Kako bi kupce takvih proizvoda upozorili na ono što kupuju najpoznatija svjetska organizacija za zaštitu životinja PETA u suradnji s marketinškom agencijom Ogilvy & Mather iz Bangkoka snimila je šokantnu skrivenu kameru.

Ista je snimljena u luksuznoj trgovini predmeta izrađenih od kože koja je otvorena za potrebe kampanje. Na prvi pogled kravate, kožne torbice i jakne izgledale su sasvim normalno, ali kad su ih odlučili isprobati kupci su se šokirali viđenim - suočili su se sa oderanim zmijama, životinjskim srcima koja još otkucavaju, crijevima aligatora te s puno životinjske krvi.



Cilj kampanje je upozoriti kupce da, prije nego što se od njih naprave različiti predmeti, životinje podnose bol, patnju i strah. Naravno, svi dijelovi životinja korišteni u kampanji nisu bili stvarni, već je riječ o imitacijama.

Pročitajte više