Šokirali se kad su saznali zašto im pas ne želi dati pusu!

Foto: Animal Charity of Ohio

NITKO sa sigurnošću ne može reći što je glavni junak današnje priče u dosadašnjem životu proživio, ali prema dostupnim informacijama čini nam se da je pit bull Bubbles mnogo patio.

Članovi Animal Charityja of Ohio na svojim Facebook stranicama pišu kako je "anđeo pobjegao od čudovišta" te spas potražio na nečijem trijemu odakle su ga oni preuzeli. Sudeći prema ozljedama na njegovom licu pretpostavljaju kako je bio korišten kao sparing partner u borbama pasa.

Unatoč svemu što je proživio Bubbles je spasiteljima odmah pokazao da mu je drago što je na sigurnom, mazio se, licem pokušavao dotaknuti njihova lica, no jedna gesta kojom psi ljudima iskazuju ljubav je nedostajala - pas im nije davao poljupce.

Uskoro su saznali i razlog koji ih je šokirao! Pas im nije davao poljupce jer nije imao čime- otvorivši njegova usta shvatili su da Bubbles nema jezik. Zubi su mu također propali, a pregledom je utvrđeno kako je pun glista i ostalih nametnika.

Unatoč tmurnoj prošlosti pred ovim psom su svjetliji dani. Njegovi spasitelji odveli su ga veterinaru i dogovorili liječenje. Dok ne bude spreman za trajno udomljenje boravit će kod privremenih udomitelja.

Pročitajte više