Spasila je pijetla nasred New Yorka, no nije ni sanjala da će doći do ovoga

Screenshot: YouTube

KADA je Camille pronašla pile nasred New Yorka morala ga je spasiti, no nije imala pojma u kojem će to smjeru otići. Uzela je životinjicu i ponijela je u ured kako ne bi nastradala u toj betonskoj džungli. Kada joj je prošlo radno vrijeme, kolegama je bez razmišljanja rekla da će ona spašeno pile ponijeti doma. Nazvala ga je Bree i brinula se o njemu u svom stanu u New Yorku. Bree je brzo rastao, a Camille se užasno vezala za njega.

Znajući da ga ne smije držati u stanu u New Yorku, selidba u kuću nametnula se sama od sebe. Bree je ubrzo izrastao u pravog pijetla, a Camille je sve više spoznavala koliko je on inteligentan, nježan, prepun ljubavi i pažnje. Kaže kako on obožava raditi s njom, promatrati što radi na laptopu i telefonu, a najdraža mu je aktivnost spremanja kreveta nakon što se probude.

Bree često spava na njoj i obožava se maziti. Kada se Camille vrati s posla, Bree je uvijek dočeka spreman, potrči joj u susret i otpleše svoj sretni ples kako bi joj pokazao da mu je nedostajala. Camille i Bree sjetili su nas da sve životinje trebaju ljubav te da je apsolutno znaju vratiti i obogatiti živote ljudi koji im pruže dom. U nastavku pogledajte kako izgleda njihov zajednički život. 

Pročitajte više