Spasio je lisicu od sigurne smrti, ona se danas ponaša kao pas i ne odvaja od njega

Foto: Instagram

LISICA Woody umalo je postao krzno na kaputu čovjeka, ali je njegovu sudbinu promijenio Yaroslav koji ga je spasio s farme u Rusiji od sigurne smrti.

Kada je 2015. godine naišao na Woodyja, Yaroslav je odmah znao da mu mora pomoći, ali to nije bilo nimalo lagano jer je posjedovanje farmi-klaonica u Rusiji uglavnom legalno.

Zbog toga je potražio vlasnike farme i popričao s njima te ih je uspio uvjeriti da mu predaju Woodyja za određenu svotu novca. Ponudili su mu ne baš tako malu cijenu, ali Yaroslav nije ni sekunde dvojio - odmah je pristao i kupio ga.

Prvih nekoliko dana Woody nije bio zainteresiran za druženje. Nije vjerovao ljudima i skrivao se od svog novog vlasnika, ali uskoro se sve promijenilo.

Yaroslav je uspio zadobiti povjerenje lisice i oni su uskoro postali najbolji prijatelji.

Na Instagramu danas svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije i očito je da su nerazdvojni. Woody izgledao sretno i zbrinuto te je postao pravi kućni ljubimac i ponaša se baš kao pas.

Ljudi na internetu ne skrivaju koliko ih njihovo prijateljstvo veseli te im često ispod fotografija pišu brojne komplimente.

"Prekrasne fotke", napisao je jedan komentator..

"Lisica je nemoguće slatka. Divni ste", složio se drugi.

Pročitajte više