Sprijateljio se s vjevericama pa snimio najslađe fotke uz pomoć malog trika

Foto: Geert Weggen

GEERT Weggen švedski je fotograf koji je proveo šest godina pokušavajući se sprijateljiti s vjevericama koje žive u blizini njegovog doma u planinama. Iako su nakon nekog vremena one počele dolaziti njemu same, čak i ulaziti u njegov dom, kako bi dobio ove slatke fotografije mora ih nečim namamiti. Najčešće se koristi orašastim plodovima i maslacem od istih, a zauzvrat dobije preslatke fotke koje su  osvojile svijet.

Na njegovim ćete fotografijama vidjeti vjeverice koje sviraju malene instrumente, igraju šah, pušu u maslačak te izvode brojne druge radnje svojstvene ljudima. Geert je za portal Good News Network izjavio da mu je potrebno nekoliko sati kako bi uhvatio ove slatke male životinje u pozama i radnjama koje je zamislio.

Dodao je kako su neke od tih vjeverica nevjerojatno druželjubive i znatiželjne pa mu prilaze čak i kada nema slasnu nagradu. U svakom slučaju, dobiti ovakve fotografije nije nimalo lako. Neke od njegovih radova možete vidjeti u nastavku, sigurni smo da ćete uživati u njima. 

 

Pročitajte više