Srpski gitarist skuhao je jaja golubice i time se pohvalio na Instagramu pa ga izbacili iz benda

Screenshot: Instagram

GITARIST benda irieFM Nikola Spasić na Instagramu je objavio fotografije koje su zgrozile javnost. Putem fotografija objasnio je kako je uzeo jaja golubice koja mu se ugnijezdila na balkonu, skuhao ih te ih vratio nazad u gnijezdo.

Fotografije su vrlo brzo postale viralne na Facebooku, a brojni su ljudi osudili njegov grozni čin. Objasnio je kako ga "serači" maltretiraju već godinama te im se na ovaj način htio osvetiti.

Dodao je kako majka golubica odlično brani balkon od ostalih "serača" i kako je jaja uredno vratio na mjesto da ona ništa ne primijeti. Fotografije su izazvale toliko loše reakcije da se vrlo brzo oglasio i bend koji se potpuno ogradio od tog postupka zbog kojeg su ga i izbacili iz benda.

Nikome nije jasno zbog čega bi se netko išao hvaliti ovakvim činom i zašto bi uopće to napravio. Detalje tog užasnog čina možete pogledati na fotografijama koje slijede. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više