Štenci preživjeli zimu i snijeg zahvaljujući kujici koja ih je štitila tijelom

Foto: Red Lake Rosie's Rescue

IAKO u posljednje vrijeme često čujemo rečenice poput "ništa me više ne čudi", moramo naglasiti da je priroda uvijek puna čuda. Pri vrhu tog popisa mi stavljamo porod te, naravno, majčinu ljubav koja je veća od svake sile. Pravi dokaz za to pronalazimo ne samo u ljudskom svijetu, nego i kod životinja. Kujica Snowbelle pravi je dokaz za to.

Ona i njezinih šest štenaca bili su lutalice. No prije nego zaključite da nisu jedini s takvom sudbinom, moramo vam napomenuti da su na snijegu i debelom minusu uspjeli preživjeti čak tri tjedna. Kada su ih dobri ljudi ugledali kako leže u snježnoj udubini, pozvali su pomoć.

Volonteri su ustanovili kako je zbog hladnoće i infekcije Snowbelle prestala davati mlijeko, a to je još jedan razlog za čuđenje kada je u pitanju činjenica da njezine bebe nisu uginule u tako lošim uvjetima.

Sada je svemu tome došao kraj. Mama Snowbelle se oporavila, a već dvije njezine bebe pronašle su stalne domove. Nadamo se da se dobre vijesti neće zaustaviti na ovome te da će ubrzo Snowbelle i ostale njezine bebe pronaći ljude koji će ih voljeti do kraja života. 

 

Pročitajte više