Štene je u odijelu čekalo vlasnike da ga pokupe, nisu se nikada pojavili

Foto: Facebook

PRESLATKI psić Vicente dotjerao se i obukao svoje najbolje odijelo, čekajući svoje nove udomitelje da dođu po njega u azil i da ode u svoj dom. Međutim, nesuđeni vlasnici otkazali su usvajanje onog dana kada su ga trebali pokupiti.

Vicente je trebao biti udomljen iz neprofitne organizacije Fundacion Rescatame iz La Calere u Kolumbiji. Spasilački centar podijelio je slike Vicentea na svojoj Facebook stranici nakon što je bio odbijen.

"Vicenteov udomitelj nikada nije došao po njega. Kad je bio spreman za dom, okupan i odjeven, saznao je da  ipak neće dobiti krov nad glavom. I onda nas neki pitaju zašto smo toliko strogi s postupkom. Zato što želimo znati da će naši dlakavi prijatelji dospjeti u dobre ruke za cijeli život", napisali su uz Udruge.

A Vicente lo dejaron vestido y alborotado y sigue disponible para adopción. ✨ El supuesto adoptante de Vicente nunca...

Objavljuje Fundación RescátameSrijeda, 9. rujna 2020.

"Ako želite udomiti, imajte na umu da je to obveza. Životinje nisu stvari i ne možete ih se samo tako riješiti kada više ne budete imali želju za psom", dodali su.

Nakon što je Fundacion Rescatame podijelio priču na društvenim mrežama, podijeljena je gotovo 3000 puta i izazvala je veliko zanimanje javnosti, zbog čega je Udruga dobila brojne zahtjeve za udomljavanje Vicentea.

Samo nekoliko dana kasnije, Vicentea je udomila druga obitelj.

"Želimo svima javiti da je Vicente pronašao svoj dom", napisali su i priložili fotografiju šteneta i njegovih novih vlasnika.

Pročitajte više