Susret psa i tuljana rezultirao preslatkim fotkama i čudesnom komunikacijom

Foto: Printscreen: Instagram / Melanie Talbot

Jazavčar Stanley nedavno je otišao na odmor sa svojom vlasnicom u Cornwall u Engleskoj, gdje se nalazi Cornish Seal Sanctuary, utočište za tuljane.

Nakon što su ušli u dio za posjetitelje, Stanleyjevu pažnju je gotovo odmah privuklo mladunče tuljana po imenu Aayla, koja je stalni stanovnik utočišta. Ona je bila jako uzbuđena što ga vidi.

Prišla je staklu i iz radoznalosti neprestano plivala uz njega gledajući jazavčara ravno u oči, a onda je počela pokazivati znakove prijateljstva. Njih dvoje su proveli gotovo 20 minuta komunicirajući jedno s drugim. Tako su nastale ove fotografije.

Vlasnica jazavčara Melanie Talbot kaže da je izgledalo kao da su se odmah sprijateljili. Činilo se kao da šapću jedno drugom jer su dizali njuškice i gledali se, prenosi Bored Panda.

Inače, The Sea Life Trust Cornish Seal Sanctuary je dobrotvorna organizacija koja spašava i brine o bolesnim i ozlijeđenim tuljanima, kao i drugim morskim životinjama. Ako je to moguće, nakon oporavka puštaju životinje, a ako ne, one dobivaju stalni smještaj u utočištu. Aayla je jedna od mnogih životinja koje su spašene i koje su ovdje našle svoj dom.

 

Pročitajte više