Suzi je prije pet godina pronašla dom i otišla iz azila. Danas je sretnija nego ikad

Foto: Facebook

STOTINE pasa pronašle su ljubav i sreću nakon što su njihovi vlasnici došli u azil Dumovec i za svog najboljeg prijatelja odabrali upravo njih. Jedna od njih je i Suzi koja je prije pet godina došla u Dumovec, a uskoro ju je prepoznala i odabrala njezina nova vlasnica koja joj proteklih godina pruža ljubav i pažnju o kakvoj je oduvijek sanjala.

"Pa tko nam se to javio?! Pisamce iz svojeg doma poslale su nam naša Suzi i njezine "ljudice". Suzi je prošli mjesec navršila 9 godina, a već je 5 godina prošlo otkako je dumovečku adresu zamijenila ovom sadašnjom. Pamtimo je kao preplašenog psa koji nam je došao s bolovima u kukovima.

Zbog tih kukova jedno su jutro njezini ljudi protrnuli od straha. Suzi nije mogla ustati. Niz najdraže joj se ljudsko lice zbog toga skotrljalo i nekoliko suza, no nakon što je Suzi posjetila veterinara i dobila kvalitetnu rehabilitaciju, bila je k’o nova. Od tada je vesela i dani su joj ispunjeni maženjem i trčkaranjem.

Odnedavno u njezinoj blizini živi jedno malo mače. Ona bi se s njim igrala, no mačiću treba još malo vremena da se kraj velikog psa u potpunosti opusti. Njezine joj "ljudice" tepaju na mnoštvo načina, no njoj je najdraže čuti "pas pras" skraćeno od "pas prase". Beskrajno draga kujica zna kako se uživa u životu", napisali su iz azila.

Pročitajte više