Tjedan dana staro štene prvi se put trzalo u snu, saznajte zašto psi to rade

Screenshot: YouTube

VEĆ je bilo govora o tome da je znanstveno dokazano da su i psi prave sanjalice. Svaki je vlasnik mogao primijetiti "uznemirenost" svog psa za vrijeme spavanja. Naglo trzanje šapicama ili glavom te razni zvukovi koje ispuštaju dokaz su da i u psećem svijetu postoje snovi.

No postavlja se pitanje - što naši psi sanjaju? Oni sanjaju nas, svoje vlasnike i sve ono što u danu prožive. Kako biste uljepšali njihove snove, potrebno je učiniti nešto vrlo jednostavno.

Budite dragi prema njima. Učinite njihov dan posebnim. Obradujte ih sitnicama i vodite ih u duge i zabavne šetnje jer lijepim gestama možete utjecati na kvalitetu snova svojih pasa. Sigurni smo da će vam biti zahvalni. 

Štene iz videa staro je samo tjedan dana, a već je proživjelo svoje prve snove. Njegovi su vlasnici snimili njegove prve trzaje. Nadamo se da je psić sanjao nešto lijepo, a svojim je slatkim pokretima zasigurno uljepšao dan tisućama ljudi.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više