Tomfa iz Kawasaki 3p pomaže štenetu bačenom u kanal pronaći dom

Helping Animals

PABLO sada ima oko 6 mjeseci, a pronađen je u kanalu, bačen da se utopi zajedno sa svojom braćom i sekama. Jedna divna žena ih je svih sedmero spasila te su uspjeli jednu malu curu odmah udomiti. 5 štenaca je preuzela prijateljska Udruga, a o Pablu se brine Udruga Merida.  

On je bio najmanji i najslabiji te, uz sve loše što mu se dogodilo, kod veterinara mu je ustanovljen šum na srcu. Njegove nalaze su volonteri poslali specijalistima u Austriji te mu je potvrđena stenoza aorte, ali mu nisu potrebni nikakvi lijekovi ni operativni zahvat. Sve što je potrebno je pratiti njegovo stanje kroz godišnji sistematski pregled.

Priča o Pablu je došla i do volontera Helping Animals, a jedan od njih je i Tomislav Vukelić - Tomfa, vokal benda Kawasaki 3p. Oni su odlučili pofotkati Pabla i pokazati svima koliko je to divan pas i da zaslužuje što prije pronaći svoj dom. Pablo je aktivan, zaigran, energičan malac, kojem ništa ne fali i apsolutno nema prepreka za normalan i zdrav razvoj i život.

S obzirom na njegovu energiju, puno njih je odustalo od njegovog čuvanja te je Pablo oborio rekord u promjeni i pronalasku smještaju u svega par mjeseci. Selio se 7 puta i sada je pronašao smještaj kod dvoje divnih mladih ljudi koji s njim treniraju i uče ga lijepom ponašanju.

Pablo se super snašao i s nepoznatim ljudima - ekipom Helping Animalsa, i na fotkanje i rasvjetu uopće nije reagirao.  Rekli su nam da će za poslasticu sve napraviti bez problema i da se ne boji ničega. Pablo je srednje veliki pas, cijepljen, čipiran te će kada za to dođe vrijeme biti kastriran.

Tomfa i Pablo su se brzo dogovorili i za igru i za ozbiljnost, a fotke vam pokazuju kako je to izgledalo.  S Pablom vam nikada neće biti dosadno, uvijek je spreman na akciju, zezanciju, druženje, otkačena njuška je on skroz, no jako drag i voli se maziti.

Pablo je spreman na sve avanture stoga krenite i donesite najbolju odluku i otvorite vrata svog doma ovom slatkom psu. Dobit ćete najboljeg prijatelja koji će biti uz vas u dobru i zlu, a njega ćete iznimno usrećiti.

Sve informacije o slatkom Pablu možete dobiti na kontakt broj: 091 4921280, 091 6468238  ili na Facebook stranici Udruge Merida

Pročitajte više