Tragovi urezanog lanca na Medinom vratu kažu sve o tome kako je živio. Treba mu dom

Foto: Facebook

MEDU život nije mazio. Nije imao sreće s prijašnjim vlasnicima pa je završio u azilu za pse Društvo za zaštitu životinja Rijeka. Tamo je, nažalost, već godinu dana. 

"Medin život prije azila je bio... Jadan... Tragovi urezanog lanca na njegovom vratu govorili su sve o tome kako je živio. Medo se već predugo zadržava i u azilu. Vrijeme je za promjenu adrese. Ovaj savršeni pas bi svoju pravu obitelj", podsjećaju iz azila na priču o Medi.

MEDO, umiljati i zaigrani čupavac velikog rasta, obožava šetnje šumom i trčanje za štapom... Rođen 1.9.2015, kastriran, čipiran, cijepljen. Više informacija možete dobiti na 091 518 8154, 0911516160, 0955437932 (molimo pošaljite poruku pa ćemo vas povratno nazvati)

Objavljuje Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka" u Ponedjeljak, 20. prosinca 2021.

Naime, Medo se potpuno promijenio otkako je došao u azil. Obožava trčati, poslušan je i velika maza. 

"Nećemo vam pisati o nesretnom životu našeg Mede prije dolaska u azil. Spomenut ćemo samo jedan detalj. Tragovi urezanog lanca oko njegovog vrata. Svakom pametnom dosta. Sretni smo što taj detalj nije ostao urezan i u njegovom pamćenju. Jer, on je danas jedan potpuno drugačiji pas.

MEDO - super pas Nećemo vam pisati o nesretnom životu našeg Mede prije dolaska u azil. Spomenut ćemo samo jedan detalj....

Objavljuje Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka"Petak, 31. prosinca 2021.

Redovito svakog jutra čeka da mu otvorimo vrata njegovog boksa i da kao munja nebeska izleti u azilsku šumu. Hvata svaki trenutak svoje slobode vješto trčeći između stabala, a suho lišće frca na sve strane oko njega. Međutim, onog trena kad čuje svoje ime poslušno dolazi na poziv i vraća se u svoj boks", opisali su ga.

Voli djecu i ljude, no ne bi se dobro snašao u okruženju gdje je još jedan pas. 

"U toj svojoj gladi za ljubavlju i potrebi da bude nečiji, suživot sa drugim mužjakom ne bi bio moguć. U boksu je vrlo uredan. Pristup kući sa obaveznom okućnicom za istrčavanje bili bi idealni uvjeti za njega. Ali isto tako, Medo je savršen i za ljude koji vole te im životne okolnosti dozvoljavaju puno boravka u prirodi.

MEDO - super pas Nećemo vam pisati o nesretnom životu našeg Mede prije dolaska u azil. Spomenut ćemo samo jedan detalj....

Objavljuje Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka"Petak, 31. prosinca 2021.

Na povodcu je dobar. Ponekad zna potegnuti kad mu nešto privuče pažnju u šetnji zbog njegove radoznalosti. Brzo shvaća što se od njega traži pa tako i brzo uči. Medo je jedan super pas", dodali su.

Medo je okoćen 2015. godine, cijepljen je, kastriran i spreman za svoj novi dom.

Pročitajte više